مخزن آب فلزی یا پلاستیکی
با ورورد پلیمرها به صنعت در سال ۱۹۴۰ کلیه معادلات رو به تغییر نهاد. پلاستیک ها با توجه به خواص ویژه و سبکی که دارند بیشترین کاربرد را در صنایع مختلف به خود اختصاص داده اند. مخازن آب پلاستیک روز به روز وارد عرصه های جدیدتر شده و جایگزین مناسب تری برای مخازن فلزی شده اند.
مخزن پلاستیکی
مخازن پلاستیکی به صورت عمده از جنس پلی اتیلن بوده و با استفاده از فرایند قالبگیری چرخشی و یا جوش پلاستیک ورق های پلی اتیلن تولید می گردند. مخازن پلاستیک با توجه به مقاومت شیمایی و وزن پایین امروزه طرفداران زیادی دارند. کیفیت آب بسیار بالا در این مخازن جذابیت لازم را برای مصرف کننده فراهم می آورند. مخازن پلاستیکی را می توان جهت نگهداری آب شرب یا آب غیر شرب استفاده نمود. مقاومت محیطی و نوری مخزن پلی اتیلن پایین بوده، از این جهت در صورتیکه این مخازن در محیط باز قابلیت قرار گرفتن داشته باشند، می بایستی از پایدار کننده های نوری استفاده گردد.
محصول پیشنهادی: مخزن آب شرب
مخزن فلزی
مخازن فلزی نگهداری آب به دو دسته مخازن آهنی و مخزن گالوانیزه تقسیم بندی می شوند. به صورت کلی مخازن بدون پوشش (مخزن آهن) ضعف های بسیار زیادی جهت نگهداری آب داشته و می بایست از ورق های گالوانیزه جهت نگهداری آب استفاده گردد. حضور زینک بر روی سطح آهن سبب ایجاد مقاومت در برابر خوردگی شده و این پوشش در شرایط خوردگی فدا می گردد.
به صورت کلی مخازن آب پلاستیک یا مخازن فلزی می توانند بسته به نظر کارفرما مورد توجه و بهره برداری قرار گیرند. مخازن آب پلاستیک بیشترین کاربرد را در صنایع مختلف دارند. نوع پلی اتیلن مصرفی جهت ساخت مخزن از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. از مهمترین مباحث در مخازن پلی اتیلن با حجم بالا، قابلیت تعمیر آنها می باشد. استفاده از ورق های پلی اتیلن با قابلیت جوش خوری بالا جهت ساخت مخازن از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.
محصول پیشنهادی: دریچه منهول کامپوزیت