تلفن دفتر مرکزی : 02144787934

مخازن تحت فشار کامپوزیتی

مزایای مخازن تحت فشار کامپوزیتی

مخازن تحت فشار کامپوزیتی از جدیدترین انواع مخازن تحت فشار هستند که نسبت به مدل های قدیمی تر کارایی بهتری پیدا کرده اند. کامپوزیت ها دارای استحکام ویژه بالایی نسبت به فلزات میباشند. مخازن تحت فشار کامپوزیتی میتوانند جهت نگهداری سیالات مختلف حتی در فشار های نسبتا بالا نیز استفاده گردند. مخازن تحت فشار کامپوزیتی کاربرد گسترده ای را در حوزه صنایع تصفیه آب به خود اختصاص داده اند. این مخزن با توجه به نوع رزین، ابعاد، نوع الیاف و لاینر داخلی که در تماس با سیال میباشند میتوانند فشارهای نسبتا بالایی را تحمل کنند. مخزن کامپوزیت یا مخزن FRP تحت فشار در تا قطرهای حدودی ۲ متر قابلیت ساخت را دارند. لاینر داخلی این مخازن به صورت عمده با ستفاده از پلی اتیلن های زیگرناتا یا پلی اتیلن های گرید روتومولدینگ تولید میگردند. بعد تولید لاینر های پلی اتیلنی داخل ، با استفاده از فرایند رشته پیچی الیاف و رزین در زوایای گوناگون به دور این لاینر های پلی اتیلنی پیچیده میشوند. مخازن تحت فشار کامپوزیت و مخزن پلی اتیلن شرکت مخزن آب ایران با ضخامت های گوناگون تولید شده و فشار ۱۰٫۵ بار (خلا ۱۲۷ میلیمتر جیوه) تا قطر ۱٫۶ متر و طول ۳ متر قابلیت طراحی و ساخت را دارند.

محصولات پیشنهادی : گریتینگ کامپوزیتی

اهمیت کامپوزیت در مخازن تحت فشار

مخازن تحت فشار کامپوزیتی به صورت چشمگیری جایگزین مخازن فلزی تحت فشار می شوند. مخازن تحت فشار کامپوزیت تحت فشار در صنایع خودروسازی، هوایی، تصفیه فاضلاب کاربردهایی گوناگون دارند. از آنجایی که این مخازن دارای مقاومت خوردگی بسیار بالا، وزن اندک و استحکام ویژه بالایی می باشند. کاربرد این مخازن روز به روز گسترده تر میشود. مخازن تحت فشار کامپوزیتی با توجه به جنس لاینر، نوع رزین و الیاف مصرفی میتوانند شرایط فشار و خلا متفاوتی را تحمل کنند. در محیط های خورنده مخازن تحت فشار GRP میتوانند بسیار کاربردی باشند.با توجه به وزن اندک، این مخازن قابلیت جابجایی و نصب بسیار آسانی داشته و کاربرد گسترده ای در صنایع تصفیه آب خانگی و نیمه صنعتی را دارا می باشند. مخزن GRP تحت فشار لایتر دار به راحتی قابلیت تماس با آب شرب را دارند، بدون اینکه تاثیری منفی بر روی کیفیت نمیگذارند.

دیگر محصولات: دریچه منهول ترافیکی

تحلیل مخازن کامپوزیتی تحت فشار

طراحی و تولید مخازن کامپوزیتی یکی از پیچیده ترین مسائل در حوزه صنعت کامپوزیت میباشد. این امر در زمانیکه که بحث طراحی و تولید مخازن کامپوزیتی تحت فشار میباشد ، امری بسیار دشوارتر میباشد. از آنجایی که تحلیل ساختاری مخازن تحت فشار کامپوزیتی تحت تاثیر متغیر های گوناگون می باشد، لزوم استفاده از نرم افزارهای تحلیلی قبل آغاز فرایند تولید امری حیاتی میباشد. مخازن کامپوزیتی تحت فشار با استفاده از نرم افزارهایی همچون آباکوس قابلیت تحلیل می باشند. این نرم افزار بر پایه المان محدود بوده و میتوان توسط آن اولین نقطه رشد ترک و فشار بحرانی کمانش را پیش بینی کرد. تحلیل های صورت گرفته میتواند زاویه پیچش الیاف و ضخامت نهایی در نقاط مختلف را جهت ساخت پیش بینی کند و در نهایت محصولی با سیفتی فکتور بالا و طول عمر بالا را تولید کند.

مقاله پیشنهادی: دریچه منهول کامپوزیت

فروش و تولید مخازن تحت فشار کامپوزیتی

به صورت کلی مخازن تحت فشار کامپوزیتی بر اساس نوع سیال و فشار کاری دارای دو بخش اصلی جداره داخلی و جداره بیرونی میباشند. این سیال میتواند گاز و یا مایه و یا ترکیبی از هر دو حالت باشد. مخازن تحت فشار کامپوزیتی با توجه به صنعت مورد استفاده طراحی و تولید میگردند. لاینر های داخلی به صورت معمول میتوانند از جنس فلز یا پلاستیک پیش ساخته باشند که توسط فرآیند رشته پیچی پوشیده میگردند. مخازن تحت فشار کامپوزیتی با لاینرهای پلاستیکی کاربرد گسترده ای در صنایع تصفیه فاضلاب دارند. لاینر های داخلی ار جنس پلی اتیلن یا پلی پروپیلن بوده که توسط فرآیند روتومولدینگ تولید میگردند و پوشش بیرونی با استفاده از فرایند رشته پیچی تولید میگردند. زوایای پیچیده شده ، ضخامت نهایی و نوع رزین و الیاف استحکام نهایی مخازن تحت فشار کامپوزیتی را مشخص می کنند. مخازن GRP تحت فشار با توجه به وزن اندک، قابلیت نصب آسان و حمل آسان در پروره را داشته و مقاونت بسیار بالایی در برابر محیط های خورنده دارا می باشند.

محصول مرتبط: مخزن آب

دیدگاهتان را بنویسید