تلفن دفتر مرکزی : 02144787934

تشخیص بیماری اوتیسم در بدو تولد با حسگر پلیمری

مولکول های بسیاری از ترکیبات شیمیایی در خون جریان دارد. یکی از آنها اکسی توسین است، که معمولا به عنوان “هورمون عشق” شناخته می شود که غلظت آن در خون بیمار مبتلا به اوتیسم تغییر می‌کند. در آینده می‌توان این تغییرات را با استفاده از یک سنسور شیمیایی جدید شناسایی کرد که حتی مقادیر کمی از اکسی توسین را نیز به طور انتخابی تشخیص دهد.

محصول پیشنهادی: مخزن کامپوزیت

پیش از این تیم تحقیقاتی لایه پلیمری را تولید کرده است که به طور انتخابی به غلظت کم مواد شیمیایی مهم، از جمله ملامین، نیکوتین، آلبومین و نئوپترین (یکی از بیومارکرهای سرطان) واکنش نشان می دهد. در حال حاضر، آنها یک لایه پلیمری را برای تشخیص اکسی توسین ایجاد کرده اند.

لایه پلیمر مولکول‌های اکسی توسین را جذب می‌کند. سیگنال حضور اکسی توسین در لایه تشخیص باعث تغییر در ظرفیت الکتریکی می‌شود، به همین دلیل این لایه ها بر روی الکترودهای طلای کوچک تولید می‌شوند. مولکول های اکسی توسین در داخل حفره های لایه پلیمری غوطه ور می‌شود و بنابراین ظرفیت الکتریکی سیستم اندازه گیری را تغییر می دهند.

محصول پیشنهادی: مخزن آب شرب

در حال حاضر تیم تحقیقاتی در حال کار بر روی افزایش حساسیت حسگر می‌باشد که بتواند غلظت نانو مولار را تشخیص دهد. هدف، در اینجا، رسیدن به یک حساسیت است که اجازه می دهد یک قطره خون برای انجام انواع آزمایش های تشخیصی استفاده شود. آزمایشات انجام شده نشان داد که لایه تشخیصی پلیمر نسبتا با دوام است و اجازه می دهد تا چندین اندازه گیری بدون آسیب رساندن به حساسیت و انتخابی پذیری آن صورت بگیرد.

دیدگاهتان را بنویسید