تلفن دفتر مرکزی : 02144787934

پیش بینی کاهش حجم تولید در صنایع پایین دستی

رشد مجدد قیمت دلار این نگرانی را ایجاد کرد که باز هم باید منتظر رشد قیمت‌های جدیدی باشیم و همین تقاضای موجود را هم محدود خواهد ساخت. این موارد در کل چهره روشنی از دورنمای بازار پلیمرها و حتی محصولات شیمیایی را ترسیم نمی‌کند مخصوصاً در وضعیتی که به روزهای پایانی سال نزدیک شده‌ایم و برخی از صنایع مصرف کننده این مواد اولیه قصد دارند تا حجم فروش خود را به صورت فصلی تقویت کنند.

فعالان بازار اعتقاد دارند که در صورت ادامه این وضعیت قیمت‌های تمام شده کالاها افزایش می‌یابد که نکته مثبتی برای کل بازار نیست. در هر حال بازار محصولات پتروشیمی هم با ابهام از دورنمای قیمتی رو به رو بوده و هم با کاهش حجم معاملات دست و پنجه نرم می‌کند که می‌تواند ابهام از عملکرد بازار را برجسته‌تر از قبل ترسیم کند.

در بازار محصولات شیمیایی هم شرایط به نسبت مشابه بازار پلیمرها تجربه شد و حجم معاملات با ۱۳ درصد کاهش به نسبت هفته قبل از آن به نزدیکی ۱۹ هزار و ۲۰۰ تن رسید که کمترین رقم معاملات در ۴ هفته اخیر بود. در این بازار نیز شاهد رشد حجم عرضه‌ها بودیم اگرچه تقاضا بیش از ۱۸ درصد کاهش یافت.

ثبت معاملاتی کمتر از ۵۰ هزار تن در بازار پلیمرها و همچنین داد و ستد کمتر از ۲۰ هزار تن در بازار محصولات شیمیایی خود از لحاظ روانی به منزله رکوردی جدید محسوب می شود که در هر دو این بازارها چنین رویکردی در هفته قبل تجربه شد. به نظر می‌رسد تاکنون بازار به قیمت‌های بالای فعلی البته با اهرم قیمت دلار در بازار آزاد و نرخ‌های جهانی روی خوش نشان نداده است و کم رمقی نسبی معاملات را می‌توان یکی از خروجی‌های آن برشمرد. شاید نزدیکی به روزهای پایانی سال و ورود تقاضای فصلی برای برخی از گریدهای پلیمری و ترکیبات شیمیایی بتواند به ضعف نسبی در بازار پایان دهد.

دیدگاهتان را بنویسید